Intrebari frecvente

I: Mi-am inscris copilul in programul Digital Kids. Trebuie sa vina la cursuri cu propriul laptop?

R: Copiii trebuie sa vina la curs cu propriul laptop si cu incarcatorul. Daca laptopul este al parintilor, aveti grija sa va salvati documentele intr-un folder distinct.

 

I: Copilul meu are 7 ani. Poate participa la cursurile Digital Kids?

R:  Programul este conceput pentru copii intre 8 si 14 ani.

 

I: Copiii petrec si asa prea mult timp la calculator. Nu este periculos sa ii incurajam sa invete programare?

R:  Programul Digital Kids indeamna la folosirea responsabila a calculatorului si a tehnologiei in general. Ii vom invata pe copii sa utilizeze internetul si alte resurse educationale in beneficiul lor si in sprijinul formarii lor din punct de vedere cognitiv. Ii vom invata de asemenea sa se fereasca de efectele potential nocive ale internetului sau retelelor sociale. Cursurile de programare le vor dezvolta creativitatea si logica – veti observa imbunatatiri si in rezultatele lor scolare.

 

I: Copilul meu se poate inscrie dupa inceperea programului?

R: Copiii se pot inscrie oricand pe parcursul unui an, in functie de locurile disponibile, insa vor avea nevoie de sprijin suplimentar pentru recuperarea lectiilor pierdute. Trainerii nostri le vor oferi copiilor sprijin personalizat si le vor indica resursele necesare pentru studiul individual.

 

I: Cursantii trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza?

R: Copiii nu trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza inainte de a se inscrie la cursurile Digital Kids, insa va putem spune cu siguranta ca vor invata multe cuvinte/expresii pe parcursul programului.

Pentru orice intrebari va rugam sa ne contactati la info@digitalkids.ro sau la telefon 0751 131 113.