Echipa / Traineri


ECHIPĂ ACTUALĂ

Tincuța Apăteanu (Președinte Asociația Edusfera)

Tincuta Apateanu are o experienta de 10 ani in societatea civila si in educatie. Pana in iunie 2012 a coordonat proiectele Fundatiei Dinu Patriciu si a gestionat un buget de 7 milioane USD / an si 5 programe nationale in domeniul educatiei cu peste 5.600 de beneficiari / an. In anul 2009, a fost aleasa Presedinta Forumului Donatorilor din Romania, organizatie ce isi propune sa promoveze un comportament filantropic in randul persoanelor si organizatiilor. In 2007 a absolvit programul de MBA al Bucharest School of Management si a urmat de asemenea cursurile organizate pentru liderii societatii civile de catre Harvard Kennedy School – Executive Education (NGO Legitimacy, Advocacy and Partnerships si Non-profit Financial Stewardship).

Andreea Crainic (Project Manager)

Andreea, a absolvit studiile de masterat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București, specializarea Comunicare Audio-Video. S-a alăturat echipei Digital Kids în februarie 2017.

În timpul facultății a participat la numeroase activități extracuriculare și s-a implicat activ în două asociații studențești: Asociația Studenților Jurnaliști din Iași (ASJ) și Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI).

De asemenea în 2012 a fost Secretar General în Biroul de conducere al Asociației Studenților Francofoni din Iași (ASFI), timp în care a coordonat și ediția a X-a a Balului Mascat Francofon.
Este pasionată de fotografie și a absolvit cursurile la Școala de Fotografie Freelancer din București. Îi place foarte mult să citească și are o bogată cultură cinematografică.

Adrian Grăjdeanu (Trainer)

Mă numesc Adrian și sunt student în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Având în vedere că cele mai multe lucruri din lumea IT-ului am fost nevoit să le învăț singur, am decis să fac o schimbare pentru viitoarele generații și să aduc o contribuție în dezvoltarea lor.
Îmi place fotografia, sunt, în general, un om calm și nu prea există momente în care înșel încrederea altora.

Alexandra Macovei (Trainer)

Mă numesc Alexandra și sunt studentă în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul UPB. Mă regăsesc complet în domeniul IT, pasiune pe care am dezvoltat-o încă din liceu, îmi plac știința și informația și consider că este important să transmitem cunoștiințele noastre următoarelor generații, fapt care m-a adus la Digital Kids.

Îmi doresc ca experiența mea, până în prezent, și firea mea deschisă și optimistă să îi ajute pe copii să își dezvolte pasiunea pentru programare și, cu ajutorul lor, să contribuim la viitorul tehnologiei.

Alexandra Oprea

Sunt studentă în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare, secția Calculatoare și Tehnologia Informației. Sunt o persoană perfecționistă și de fiecare dată îmi doresc să duc la bun sfârșit tot ce-mi propun. Sunt organizată și hotărâtă, serioasă și punctuală, sensibilă și implicată. Îmi place să ajut atunci când pot, voluntariatul aflându-se pe lista lucrurilor importante din viața mea.

Iubesc copii și ador să lucrez cu ei, de aici și participarea la acest proiect, Digital Kids, dar și la Junior IT Club, îndrumând copiii pe necunoscutul drum al programării. Îmi place să împărtășesc ceea ce știu, să-i ajut pe cei din jur atunci când pot face acest lucru și să învăț, la rândul meu, cât mai multe lucruri.

Anca Băluțoiu

Ma numesc Anca Balutoiu si sunt studenta in anul II la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Consider ca sunt o fire ambitioasa, sociabila si energica, dornica de a descoperi constant lucruri noi. Sunt pasionata de domeniul IT, in special de aria sistemelor de operare.

Imi place sa ma implic in proiecte de voluntariat si sa-i ajut pe cei din jurul meu. In timpul liber, ascult muzica, ies cu prietenii sau citesc.

Anca Cuneșteanu (Trainer)

Mă numesc Anca Cuneșteanu şi sunt studentă în anul II la Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Sunt o fire optimistă și răbdătoare care se umple de energie pozitivă în preajma copiilor.

Pasiunea mea pentru programare se datorează în mare parte dirigintei din liceu și de aceea, sper ca informațiile transmise la Digital Kids să poată stârni interesul copiilor spre acest domeniu.

Andrada Răducan (Trainer)

Mă numesc Andrada Răducanu și sunt studentă în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare, secția Ingineria Sistemelor. Sunt 40% student, 60% voluntar și 20% trainer.

Pasiunea mea pentru domeniul IT a înflorit din nefericire în liceu, în clasa a IX-a când am început efectiv să învăț programarea. De ce spun din nefericire? Pentru ca nu am avut oportunitatea să învăț asta de la o vârstă mai fragedă.

Să fiu trainer la Digital Kids îmi permite să ajut generațiile viitoare să evite acest lucru, să își descopere potențialul pentru un domeniu în continuă expansiune, de la o vârstă cât mai mică.

Andreea Dima (Trainer)

Sunt studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare, secția Calculatoare și Tehnologia Informației. Pasionată de tehnologie, voluntar pe la diverse evenimente, consider faptul că fiecare experiență ne ajută să învățăm ceva nou, și astfel încerc să profit de cât mai  multe oportunități.

Sunt absolut încântată de această ocazie oferită, de a lucra cu copiii, de a vedea bucuria și entuziasmul lor și încerc să le transmit cunoștințele necesare cât mai pe înțelesul lor, să le inspir această pasiune pentru tehnologie.

Andrei Pietricică (Trainer)

Mi se spune Pietri și dacă ar trebui să mă descriu în două cuvinte, ambele ar fi “fotbal”.

Sunt anul al doilea la Facultatea de Automatică și Calculatoare, specializarea CTI și îmi place să spun că pun pasiune în tot ceea ce fac. Fie că vorbim de voluntariat, sport sau teatru, atâta timp cât îmi place ce fac voi încerca să devin cel mai bun și să ajut de fiecare dată când pot. Sunt unul dintre cei mai mari fani Voltaj și FC Bayern München, însă majoritatea timpului liber îl petrec la proiectele LSAC București.

Cornelia Ene (Trainer)

Numele meu este Cornelia, sunt studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din Bucuresti. Imi place să caut și să descopar lucruri pe care nu le știu încă.

Îmi place programarea sub toate formele ei și imi place să ajut oamenii cu tot ce pot, de aceea am venit la Digital Kids, pentru a ajuta câțiva copii să își găsească talentul și pasiunea pentru programare.

Cristiana Trifu (Trainer)

Cristiana este studentă în anul III la Calculatoare și Tehnologia Informației în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, UPB.

Persoana optimistă și altruistă, îi place să se implice în acțiuni de voluntariat și să dea o mână de ajutor ori de câte ori are ocazia.

Este la curent cu tot ceea ce este nou în materie de tehnologie și recent, de nutriție.

Dan Dragomir (Trainer)

Numele meu este Dan Dragomir și sunt student în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul UPB și membru activ în cadrul ligii studenților din această facultate (LSAC).

Curiozitatea, ambiția și perseverența consider că sunt trei trăsături care mă caracterizează pe deplin și care îmi ghidează drumul în viață. Mereu optimist și plin de viață, reușesc să găsesc timp pentru ceea ce îmi place să fac, printre acestea numărându-se și Digital Kids.

Doina Popa (Trainer)

Mă numesc Doina și sunt studentă în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare, în cadrul Universități Politehnică București. Fac volutariat de câțiva ani buni. Am început cu domeniul medical, fiind voluntară la conferințele regionale organizate de Colegiul Medicilor, am lucrat cu persoane supravegheate de Serviciul de Probațiune și am învățat să prețuiesc frumusețile naturii alături de SOR.

În prezent fac parte din lead-ul organizației Codette, comunitatea care conectează, inspiră și ghidează puterea feminină în domeniul IT. Sunt obișnuită să caut mereu noi provocări iar Digital Kids este locul care îmi oferă această posibilitate.

Cred cu tărie ca succesul stă în călătorie, nu în destinație iar pentru mine plăcerea de a dărui, de a contrinui la un “mai bine” e unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le pot experimenta.

Emilia Elena Palaghiță (Trainer)

Eu sunt Emilia și sunt studentă în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare, în cadrul Universității Politehnica din București.

Încă de când am intrat la facultate m-am implicat ca voluntar în Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Am început să fac  voluntariat încă din perioada liceului, ajutând elevii la lecții. Din acest motiv, pasul către Digital Kids nu a fost unul dificil. Sunt o persoană optimistă și extrem de energică, dar serioasă și organizată atunci când este cazul.

Îmi doresc să transmit cunostințele mele mai departe și să le arăt copiilor că este cool să fii programator.

Geanina Carp (Trainer)

Buna! Numele meu este Gianina Carp și sunt studentă în anul III la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Îmi place să descopăr lucruri și mai apoi să le împărtășesc celorlalți care ar putea fi interesați. Îmi place foarte mult să învăt micile generații despre lumea în care trăim și să le fiu alături pe drumul către cunoaștere.

Cel mai mult îmi doresc ca cei mici să învețe respectul și să dobândească însușirile necesare pentru a deveni cei ce vor schimba lumea.

Sunt o fire veselă și optimistă și doresc să stiu pe toata lumea din jurul meu fericită.

Giorgiana Vlăsceanu

Giorgiana (gege) este studentă în anul IV la departamentul Automatică și Informatică Industrială în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare. Încă din copilărie și-a manifestat atracția față de științele exacte, dar nu numai. A avut întotdeauna o înclinație spre educație. A fost implicată în cadrul Consiliul Elevilor, urmând calea reprezentativității și la nivelul facultății. Voluntărește la câteva ONG-uri bucureștene și este participant activ al grupului Electronică Aplicată din cadrul facultății. Iubește oamenii și îi place să se înconjoare de oameni faini, în timpul liber voluntărește sau sare în ajutorul acelora ce au nevoie.

Iulia Oprea (Trainer)

În ultimii 3 ani mă identific ca student al Facultății de Automatică și Calculatoare. Sunt o persoană deschisă căreia îi plac provocările și maă aflu într-un proces continuu de dezvoltare, considerând ca cea mai bună modalitate de a reuși în acest sens este sprijinul acordat oamenilor din jur.

În consecință, iubesc să fac voluntariat și am facut primii pași în această direcție încă din școala generală, iar de atunci am fost și sunt implicată în mai multe ONG-uri, în care ajut la organizarea de evenimente și am oportunitatea de a interacționa cu oameni deosebiți.

Pe lângă asta, una din modalitățile preferate de petrecere a timpului liber este alături de copilași, prin implicarea în proiecte și inițiative care încurajează învățarea începând de la varste de 6 ani a elementelor de bază în utilizarea calculatorului, respectiv orientarea către lumea vastă a programării.

Mă identific astfel ca trainer și profesor, lucrând de mai bine de 2 ani, atât în sistemul de stat, cât și în cel privat. Consider că predatul în sine se bazează pe a inspira și motiva oamenii și sunt, fara doar și poate, recunoscatoare că am șansa de a ajuta generațiile care vin să-și descopere creativitatea și potențialul.

Laura Antonache

Laura este studentă în anul III la Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității Politehnica București. Ea se implică cu drag în diverse activități de voluntariat (atât din domeniul tehnic, cât și non-tehnic). Printre pasiunile sale se află predatul și lucratul cu copiii – fiind întotdeauna fericită să îi ajute pe aceștia să își descoprere și dezvolte pasiunea pentru programare. Firea deschisă, optimistă și spiritul ludic o ajută să comunice cu copiii și să le prezinte acestora conceptele pe înțelesul lor.

Lavinia Chelu

Numele meu este Lavinia și sunt pasionată de orice înseamnă numere, algoritmi și ram-uri . Îmi place foarte tare să lucrez cu copiii și să le împărtășesc cât mai multe din cunoștințele pe care le-am acumulat până acum. De asemenea, învăț și eu lucruri cu și despre elevii mei.

Îmi doresc să schimb și ceva la mentalitatea generală asupra tehnologiei, prin felul cum îi învăț și pe copii să folosească această unealtă contemporană atât de puternică.

Maria Fiodor (Trainer)

Mă numesc  Maria Fiodor şi sunt studentă în anul II la Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Consider că am avut dintotdeauna aspiraţie către domeniul IT, reuşind astfel să mă dezvolt mai mult pe partea tehnică.

Sunt o persoană sociabilă şi sunt foarte bucuroasă că îi pot ajuta şi pe cei mai mici să înţeleagă tainele programării. Pot spune că sunt foarte responsabilă şi atentă la detalii indiferent în ce activitate m-aş implica.

Marina Catană (Trainer)

Salut! Sunt Marina, studentă în anul III la facultatea de Automatică și Calculatoare și sunt pasionată de algoritmi și tehnologie. Dorința de a explora științele exacte a venit de când eram în gimnaziu, hotărându-mă încă de atunci să urmez această direcție.

Sunt ambițioasă, hotărâtă și indiferent de cât de multe eșecuri voi experimenta nu voi renunța la îndeplinirea scopului propus. Sper ca această veleitate să depășească granițele minții mele și să impulsioneze micii discipoli ce doresc să facă pași în aceeași direcție în care am făcut și eu.

Răzvan Stănescu (Trainer)

Numele meu este Razvan, sunt student în anul III la facultatea de Automatică și Calculatoare, sunt pasionat de programare și de electronică. Îmi place să lucrez cu copiii și să îi invăț programare.

Consider că este o oportunitate a prezentului informația și ca posibilitatea de a învăța programare încă de mic nu poate fi decat un beneficiu.

Robert Tănase (Trainer)

Robert este student în anul III la facultatea de Automatică și Calculatoare, secția Calculatoare și Tehnologia Informației. Este super pasionat de tot ce este legat de IT de când era mic și consideră că educația este foarte importantă pentru noua generație.

Acum dorește să transfere din pasiunea sa celor mici și să îi ajute să facă primii pași în domeniul programării.

Roxana Andreea Cazacu (Trainer)

Sunt studentă în anul I la Master la Facultatea de Automatică și Calculatoare, dar și angajat full time ca și system administrator. Sunt o fire puternică și ambițioasă, având la bază principiul că trebuie să muncești și să continui să lupți pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Digital Kids oferă copiilor acces la informație, iar eu îmi doresc să le călăuzesc cunoștințele către această cale și să îi învăț ceea ce știu. Iubesc copiii și îmi place să-mi petrec timpul cu ei, motiv pentru care întrevederile noastre de weekend îmi dau energie pentru toată săptămână.

Roxana Alexandra Voica (Trainer)

Roxana este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Automatică și Calculatoare, domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației, în cadrul Universității Politehnica din București. Este o fire energică, comunicativă și înțelegătoare, dornică să exploreze constant noi domenii. Pasiunea pentru IT a apărut tocmai din dorința de a descoperi și de a experimenta, de a contribui la dezvoltarea societății prin intermediul tehnologiei.

Timpul liber și-l dedică încă din liceu voluntariatului, în special reprezentării colegilor săi în forurile decizionale și organizării evenimentelor cu, pentru și despre studenți.

Sandu Ionuț Cătălin (Trainer)

Mă numesc Sandu Ionuț-Cătălin și sunt student în anul II, la facultatea de Matematică și Informatică, având specializarea cu același nume.  Mă caracterizează o atitudine liberală, deschisă, fiind în același timp confortabil în orice activitate de ordin social.

Găsesc interes în orice fel de știință, fie ea umanistă sau reală, unul din scopurile mele fiind acela de a urma calea pedagogiei. Fie că studiez vreun concept matematic, vreun curent literar, fie că mă bucur de sunetele chitării mele sau de orice altă activitate, toate acestea le întreprind în gândul de deveni destul de capabil pentru a educa generațiile ce vor urma.

MEMBRII ALUMNI

Andreea Dumitru (Project Manager)

Andreea s-a alăturat echipei Edusfera în anul 2015. Este masterand la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice.

In perioada iunie- august 2014 a coordonat Universitatea de Vară pentru Elevi SummerIS in cadrul ANOSR – ASFI, Iași.

Din 2013 pana in 2014 a fost Presedinte al Asociatiei Studentilor Francofoni din Iași unde a activat si ca voluntar o perioada.

Răzvan Deaconescu (Director Educațional)

Optimist și entuziast, Răzvan și-a desfășurat activitatea profesională în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, în cadrul Universității POLITEHNICA din București. Este interesat de educație, tehnologie și comunități, în particular de lumea open source și sisteme de operare. Îi place să creeze, să colaboreze și, în mod deosebit, să vorbească.

Prezent din 2001 în Facultatea de Automatică și Calculatoare, îi place să lucreze în proiecte și activități de echipă și să întâlnească oameni noi. Consideră facultatea ca fiind un “hub”: locul în care oameni pasionați de tehnologie se întâlnesc, împărtășesc idei și pornesc proiecte împreună.

Din 2007 este membru al comunității ROSEdu, iar din 2009 membru fondator al Asociației ROSEdu, cu activități centrate în jurul educației și a valorilor open source. Are legături bune cu firme și comunități IT, în special Ixia România, dorind să înlesnească activitățile de colaborare între mediul academic și industria IT.

Își dorește să creeze o mișcare bazată pe educație, tehnologie și open source și rezistă cu greu să se implice în proiecte cu legătură.

Andreea Bernat

Ada a terminat specializarea Calculatoare și Tehnologia Informației, în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, UPB. Este pasionată de sisteme de operare, în special Linux și de lumea Open Source, participând la un internship unde a lucrat la Linux Kernel. Și-a aprofundat cunoștințele în aceste domenii urmând cursuri de System Administration și obținând certificări oferite de Linux Professional Institute.

Prin intermediul acestor activități, a întâlnit diverși oameni entuziasmați să își împărtășească cunoștințele și, prin urmare, dorește să facă și ea acest lucru.

Andreea Stoican

Andreea a finalizat Facultatea de Automatică și Calculatoare, specializarea Calculatoare,  din cadrul UPB. În prezent este studentă la master, specializarea Securitatea Rețelelor Informatice Complexe, UPB. Este o fire ambițioasă, pasionată de tehnologie și dornică de a învăța cât mai multe lucruri din domeniul IT și nu numai. Este pasionată de programarea low-level și de securitate.

În trecut a lucrat ca developer de aplicații Web și Mobile. Printre domeniile ei de interes se numără și rețelistica și sistemele de operare. O altă pasiune a ei o reprezintă împărtășirea cunoștințelor pe care le are, iar Digital Kids îi oferă această oportunitate.

Mihaela Găman

Mă numesc Mihaela. Sunt studentă la facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București.  Lucrez  ca software engineer și fac parte din mai multe proiecte în IT și training, dar implicarea în proiectul Digital Kids o consider ca fiind una dintre “contribuțiile mele la viitor”.

Aici încerc să le transmit copiiilor pasiunea mea pentru programare, să îi motivez să învețe și să exploateze potențialul extraordinar de care fiecare dintre ei dispune, în direcția aceasta. În plus, îmi place foarte tare să lucrez cu cei mici, consider că există un schimb cunoștințe și bună-dispoziție: eu îi învăț ce știu, în timp ce îmi fac plinul cu bună dispoziție și informații despre generația lor.

Georgiana Chelu

Georgiana este studentă în anul IV la Facultatea de Automatică și Calculatoare, în cadrul Universității Politehnica București. A descoperit programarea în liceu, fiind inspirată de profesoara ei de informatică. Odată ce a ajuns la facultate a început să exploreze și mai mult acest vast domeniu participând la diverse evenimente din zona open source. Astfel, a participat la Open Source Summer School organizat de ROSEdu pentru ca anul următor, împreună cu alte persoane să organizeze această școală de vară.

Totodată, a participat și la ROSEdu Summer of Code unde a lucrat la proiectul CMUSphinx, un tool de recunoaștere vocală. Motivul pentru care este la Digital Kids este că dorește să le insufle copiilor pasiunea pentru programare și pentru tehnologie așa cum i-a fost insuflată și ei.

Lucian Perju

Hello! Mă numesc Lucian Perju și sunt student în anul al II-lea la Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB. Sunt pasionat de tot ceea ce este legat de IT și doresc să împărtășesc și altora pasiunea mea. Am participat în anul 2015 la Open Data Summer School și la Hacktoberfest by ROSEdu.

De asemenea, am fost trainer pentru o echipă de liceu în cadrul concursului STEM Innovation Challenge 2.0, unde am programat un line follower. În momentul de față sunt și membru junior în cadrul Microsoft Student Partner. Sunt o fire organizată, serioasă și decisă.

Alina Țucunete

Mă numesc Alina Ţucunete şi sunt studentă în anul II la Facultatea de Automatică şi Calculatoare. În anul I am fost trainer în cadrul unui workshop de Internet of Things destinat fetelor de liceu (IoT4Girls) şi în cadrul unui curs de robotică destinat elevilor de liceu (STEM Innovation Challenge).

În prezent sunt membru activ în două ONG-uri studenţeşti şi mă implic în cât mai multe proiecte. Întotdeauna mi-a plăcut să vorbesc în faţa oamenilor şi să le împărtăşesc din cunoştinţele mele, să contribui la dezvoltarea lor.

Digital Kids este unul dintre locurile în care pot face acest lucru, iar zâmbetele copilaşilor cărora le-au ieşit primele programe sunt nepreţuite. În timpul liber ador să gătesc şi să călătoresc.

Alexandru Coman

Salut, eu sunt Alex, student la Master in anul I la facultatea de Automatica si Calculatoare. Printre hobby-urile mele pot sa enumar mersul pe bicicleta, snowboard-ul si programarea. Am descoperit acest domeniu inca din liceu, iar facultatea m-a ajutat sa aprofundez cunostintele pe care le aveam in domeniu.

Am inceput sa iubesc programarea si sa incerc sa invat cat mai multe lucruri noi si interesante din acest domeniu. Digital Kids ma ajuta sa impart asta cu copiii si sa pregatesc urmatoarea generatie de programatori. Reusesc sa transmit pasiunea mea pentru programare catre ei iar ei ma ajuta sa-mi gasesc buna dispozitie prin zambete, multumiri si prin placerea si entuziasmul pe care il au lectie de lectie.

Mario Oprea

Numele meu este Mario și sunt student în anul III la Facultatea de Automatică și Calculatoare, secția Ingineria Sistemelor. Mă axez întotdeauna pe partea practică a lucrurilor și încerc să găsesc aplicabilitatea în viața reală pentru tot ce învăț din punct de vedere teoretic.

Sunt o persoană foarte implicată, fac voluntariat zilnic în cadrul asociației din care fac parte și pot spune că aceasta este cea mai mare pasiune a mea. Mă atașez foarte repede, îmi place să fiu înconjurat de oamenii pe care îi iubesc și nu mă pot supăra pe cei la care țin. Copiii sunt punctul meu sensibil, lângă ei mă simt în largul meu și reușesc să le transmit starea mea. Digital Kids este unul dintre proiectele la care am participat cu tot dragul și la care nu aș renunța.

Claudiu Cotună

Claudiu este student în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul UPB și membru activ al ONG-ului LSAC. Consideră voluntariatul ca fiind o metodă bună de dezvoltare personală și o oportunitate de a ajuta.

Pasionat de domeniul IT, a dezvoltat un interes special pentru programare în particular. Fiind o fire spontană , curioasă și energică , încearcă să participe la cât mai multe proiecte care îmbină partea tehnica cu lucrul în echipă. Ambiția la adus la Digital Kids , unde, spune el, poate impărtăși din cunoștiințele sale viitoarelor generații.

Iosif Gheorghe

Student in anul III la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul ASE,  Iosif este un avid entuziast al tehnologiei si programarii. Astfel este un participant constant al concursurilor de programare si este implicat in numeroase proiecte din domeniu, in cadrul facultatii.

Considerand ca doar invatand constant o cantitate mare de informatii putem tine pasul cu progresele facute in domeniul stiintelor, acesta a facut o pasiune pentru a invata si pentru a isi impartasi cunostintele, aceasta motivandu-l sa dea ce e mai bun in cadrul proiectului Digital Kids.

Vlad Dogaru

Ma numesc Vlad Dogaru si am absolvit recent Facultatea de Automatica si Calculatoare. Consider ca sunt o fire ambitioasa si perseverenta, imi place sa lucrez in domeniul IT si sa invat cat mai multe tehnologii.

Sunt pasionat de stiinta si tehnologie iar Digital Kids imi ofera oportunitatea de a impartasi din cunostintele mele in acest domeniu. Sunt o fire energica si sociabila, imi place mult inotul, teatrul si filmele.

Paul Popescu

Paul este student în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare, în cadrul Universității Politehnica din București. Iubește natura, de aceea își găsește adesea calmul pe diferite trasee montane ale țării noastre.

Datorită firii aventuroase, activează pe domeniul tehnologiei, un domeniu dificil si destul de provocator.