Concurs Digital Kids powered by UPC Romania

Asociația Edusfera, în parteneriat cu ROSEdu, Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret (inventeaza.ro) și Impact Hub Bucharest, a organicat concursul național Digital Kids powered by UPC Romania adresat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani în lunile mai – iunie 2015.

Concursul Digital Kids powered by UPC este o inițiativă care își propune să descopere și să promoveze copiii și adolescenții pasionați de tehnologie și robotică. Participanții s-au putut înscrie în competiție la una dintre cele 5 categorii propuse: Jocuri, Utilitare, Aplicații pentru școală, Roboți și Multimedia.

Înscrierea a fost realizată online, pe concurs.digitalkids.ro în perioada 21 aprilie – 26 mai prin completarea unui formular de concurs.

Lucrările transmise au fost evaluate de un juriu independent care a selectat 5 participanți la Showcase-ul Digital Kids pentru fiecare categorie, urmând ca după prezentarea lucrărilor din iunie de la Impact Hub București să fie premiați câștigătorii. Aceștia pot fi aflați pe site-ul competiției.

Ne vedem la a II-a ediție!